Sagas

- Writing, texts, living for the moment, laughing, smiling, fitness & health. / Twitter: @sagasnu Besök mig på: www.sagas.nu

bareMinerals!

Publicerad 2013-05-19 12:01:08 i Allmänt

bareMinerals Get Started Kit 9 pieces
Kan verkligen rekomendera detta märke när det gäller mineralsmink. Huden får så himla fin lyster och resultatet blir naturligt. Så vill man prova mineralsmink är detta ett bra startkit! Klicka på bilden för att komma till produkten...

Somrigt- Lindex!

Publicerad 2013-05-17 00:32:22 i Allmänt

 
Lindex Shop Online - Tröja Å vad somrigt med en stickad tröja till ett par jeansshorts! Denna tröja har ju superfin passform och passar perfekt till svala sommarkvällar liksom varma dagar =)
 
Klicka på tröjan så kommer du till sidan...

Nelly

Publicerad 2013-05-16 06:43:44 i Allmänt

Shorts , Play Florida Knickers , Only Play - NELLY.COM
 
Kan verkligen rekomendera de här supersköna byxorna till träning ute i det härliga vårvädret. Den blå färgen gillar jag skarpt och den vita är fräsch. Byxorna har fin passform, just my style! =)
 
Klicka på bilden så kommer du till dem...

Morrn- och löpning klar

Publicerad 2013-05-16 06:30:17 i Allmänt


 

Vad är detta? Jo det är mina utpumpade ben och ett glas vatten. Jag tänker inte börja lägga ut några tider här för det finns inte så mycket att skriva om så den håller jag på ett tag.. hehe.. men vänta bara! Nu är jag på gång, och jag gjorde det. 05.00 i morse tog jag mig upp och ut.

Tyvärr hade jag som vanligt missbedömt temperaturen och hade alldeles för mycket kläder på mig vilket resulterade i upplevelsen att jag bar på ytterligare 30 kilo, nåja man lär så länge man lever. Och anledningen till att jag springer nu och inte i morgon bitti är att jag tänkte ta sovmorgon då..

Sedan blir det till att utmana denna rundan på lördag- wihoo..

Ha en fantastisk dag!

Hårvård

Publicerad 2013-05-15 19:11:42 i Allmänt

L'Oréal Professionnel Lumino Contrast Masque

L'Oréal Professionnel Lumino Contrast Masque

 
 
Då jag själv har slingor i håret är det viktigt med bra produkter, Denna djupverkande kur är typ den bästa jag provat. Jag har typiskt rakt hår som jämt blir platt om det blir för långt eller om jag använder för feta hårprodukter. Men denna produkt tynger inte ner håret alls, superbra om du frågar mig =)
 
Klicka bara på bilden så kommer du till produkten!

Dagens träning

Publicerad 2013-05-15 18:54:14 i Allmänt

Hemma och mörbultad efter dagens crossfit. Min kondition är verkligen inte den bästa just nu. Det är med andra ord ingen höjdare att ta semester och äta en massa gott. Börjar på allvar vara oroad inför vårruset kan jag tala om. Hur tänkte jag! Det finns inga genvägar, jag vet ju det.

Nej nu behövs en rejäl uppryckning. Det vette gudarna om jag kommer att klara det. Men jag kan vara en riktig tjurskalle när det väl gäller.. har jag väl bestämt mig för något så ska det genomföras också och just nu är jag inne i en period där jag söker utmaningar.. hehe... Ja en sak kan jag då konstatera, imorgon kommer jag att ha en fantastisk träningsvärk...

Om

Min profilbild

sagas

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela